Saturday, April 17, 2010

Invasionen @ Sticky Fingers

Tonight it's time again to enjoy the sounds of Invasionen. Together with the opening act En Svensk Tiger, they're playing a gig at Sticky Fingers. I've been looking forward to seeing them again.

8 comments:

joanna said...

Vad gör du uppe klockan sju en lördag när du inte jobbar? (Förutom det uppenbara då, bloggar.)

michael said...

bara för att det står att inlägget är postat 6:54 AM innebär inte att det är skrivet o publicerat då :)

joanna said...

Åhå? Vad innebär det då?

michael said...

att man när man skriver ett inlägg själv kan bestämma när det ska publiceras. så jag kan skriva ett inlägg idag o göra så att det publiceras automatiskt vid en bestämd tidpunkt o dag. med andra ord så skrev jag inlägget typ i torsdags

joanna said...

Vilket lureri. Typiskt fusk. Får man fråga då varför så tidigt som 6.54? För att folk ska tro att du är en redig morgonpigg typ som går upp tidigt även när du inte behöver, fast du egentligen ligger och sover? Och så lördag dessutom.

michael said...

du har en enorm förmåga att överanalysera allt vännen. Det blev 6:54 helt enkelt för att jag skrev inlägget 6:54 PM när jag skrev det o ändrade då bara till AM o datum. Inte svårare än så

joanna said...

Ah, jag som trodde du förstod att det var ironi där. Det trodde jag du visste om mig vid det här laget.

joanna said...

Det var inte så dödligt seriöst med andra ord. Det är ju jag som är Henrik Schyffert, hade du glömt det?