Friday, July 31, 2009

Bombaclot

Idag är det dags för reggaefestival i Göteborg igen. Och nej, jag kan faktiskt inte bry mig mindre.

Thursday, July 30, 2009

iCON the Mic King - Fall from Grace

Dagens video blir den senaste från favoriten iCON the Mic Kings Headphone Classics. På Fall from Grace gästas han av Awar.

Tuesday, July 28, 2009

Eftermiddag i Göteborg

En skön eftermiddag som innehöll ett besök på Dolores, chicken tandoori på Bombay med Mia och ett kort, men soft, möte med Hannes resulterade i:

Buck 65 - The Rebel

Det må vara ett bra tag sen som Buck 65 släppte skivan Situation. Men nu har animatören Ben Logsdon gjort en awesome video till The Rebel som ni bara måste få se.

Monday, July 27, 2009

Another Day At The Office...

...or perhaps the comic book store...

WHY? - Eskimo Snow

Så är den äntligen här! Årets utan tvekan mest efterlängtade skiva!
Återkommer med utförlig recension!

Sunday, July 26, 2009

Serengeti & Polyphonic - My Patriotism (WHY? Remix)
Ibland måste man verkligen bara älska folket på XLR8R. Nu bjuder de på en exklusiv remix av Serengeti & Polyphonics My Patriotism. En bra låt i original men i händerna på favoriterna i WHY? så blir det awesome. En skön avslutning på veckan.

Saturday, July 25, 2009

Another Day At The Movies

Friday, July 24, 2009

A Day At The Movies

Eller rättare sagt en skön dag hemma med film. Dagens skörd:Public Enemies

Idag bjuder jag på en recension av Public EnemiesPulseMagazine. Enjoy!

Läs här!

Wednesday, July 22, 2009

Yes, I Can Read

Nästa veckas läslista:

Tuesday, July 21, 2009

Recensioner

Jag kommer med jämna mellanrum att lägga upp länkar här till recensioner jag har skrivit på PulseMagazine. Bjuder idag på recensionerna till Notorious och Watchmen.

Vinnie Paz - Drag You To Hell

Första spåret från Vinnie Paz skiva The Assassin’s Creed. Utan tvekan en av de skivor jag ser fram emot mest i år! Ladda ner här!

Monday, July 20, 2009

Bäst Just NuTuesday, July 14, 2009

WHY? - This Blackest PurseVill ni höra första spåret från årets bästa skiva? Då behöver ni faktiskt inte leta längre. I samarbete med Pitchfork Media så bjuder WHY? på låten This Blackest Purse från kommande skivan Eskimo Snow. Och som sagt. Jag vet redan nu att det kommer vara årets bästa skiva. Tvivlar ni? Då kommer ni brinna i skärselden mina vänner!

Shelta Sneakers

Har ni inget bättre för er på fredag och befinner er i Göteborg så tycker jag absolut att ni ska gå på Shelta Sneakers grand opening party på Södra Larmgatan. Shelta Sneakers är för er som inte känner till det Sheltas andra affär och Göteborgs första sneakersbutik. Efterlängtat är ordet!
Själv är jag inte i trakterna på fredag men kommer garanterat besöka affären så snart jag har möjlighet.

Monday, July 13, 2009

www.pulsemagazine.se

Måste väl ta en paus i semestern och slöhypa PulseMagazine som nu har lanserats. Jag skriver för PulseMagazine. PulseMagazine är snälla. PulseMagazine är det nya svarta. PulseMagazine-hypandet får räcka nu.

Friday, July 10, 2009

Atmosphere - Leak At Will

Pojkarna i Atmosphere bjuder via sidan FifthElementOnline på en gratis EP för nedladdning. Genom att registera sig där så får man en nedladdningskod i mailen. So far är väl tanken god. Men när man väl har laddat ner den efter mycket krångel så visar det sig att filen är korrupt.... Har därför beslutat mig för att lägga upp den här ändå så att folk kan ladda ner den utan att först registera sig för en fil som är trasig där för tillfället. I bring you: Atmosphere - Leak At Will.

Download

Wednesday, July 08, 2009

HA x 4
Så har man då äntligen lite efterlängtad semester! Sitter just nu i Umeå och bara varvar ner. Det är det som är så skönt varje gång jag lämnar Göteborg. Att bara kunna andas igen och de 2 ställen där jag känner mig mest avslappnad är Umeå och Säter. Och Säter åker jag till på söndag så jag har inte så mycket att klaga på. Har även precis skrivit klart ett par texter till den kommande webtidningen Pulse Magazine som slår upp dörrarna i veckan. Där kommer jag att recensera film och även bidra med en och annan skivrecension är tanken. Det kommer bli spännande tror jag. Sen har jag ju även läst resultatet av vad ni tyckte angående recensioner här på sidan, och då jag som alltid är er ödmjuka tjänare så kommer det snart börja komma upp några såna här på sidan också. Lägger dock in en brasklapp redan nu och erkänner att min lathet här på sidan säkert kommer sträcka sig någon vecka till. Jag har som sagt semester och då är jag om möjligt latare än vanligt. Men oroa er inte, snart är allt som det ska igen med mängder av musiktips och dylikt.

Saturday, July 04, 2009

@£$%{

Stiltje här på sidan? Jo, jag skyller lite på värmen faktiskt. Ingen normal människa kan väl tänka en enda sammanhängande tanke i det här vädret? Själv mumlar jag mest ord som "vatten", "varmt", "sova", "fläkt", "skugga" och "varmt" om och om igen. Eller så skyller jag bara på det. Det och att jag har haft och har besök just nu så då ägnar man ju av förståeliga skäl inte lika mycket tid vid datorn.
Men visst har det hänt lite sen sist trots allt. Först och främst ska jag om en månad börja på ett nytt jobb. Det ser jag fram emot! Sen ska jag även börja recensera och skriva om film för en kommande webtidning. Återkommer mer om det när det hela kör igång, men det ska bli spännande. Annars är det semester som gäller för mig nu och de närmaste 2 veckorna ska jag hänga i Umeå och i Dalarna. Men jag ska rycka upp mig på skrivfronten. Så fort som luften blir lite mer syresatt igen och termometern visar på mer normala temperaturer.

Thursday, July 02, 2009

Soon Back...With A Vengeance!

Wednesday, July 01, 2009

Banksy

Halvklar. Resten i början av augusti.