Sunday, May 31, 2009

Bad Biology
Om allt går enligt planerna så tänkte jag avsluta den här helgen med att titta på Bad Biology. Vad är då det? Det är R.A. The Rugged Mans nya skräckfilm som han har gjort tillsammans med bland andra Vinnie Paz och J-Zone. Regin står Frank Henenlotter för, mannen som ligger bakom filmer som Frankenhooker och Basket Case. Jag tror inte att filmen kommer vara det minsta bra egentligen, men jag måste ju bara se den!

Saturday, May 30, 2009

Hopeless Crooks With Hopeless Books

Idag tänkte jag av ren lathet passa på att helt enkelt tipsa en av mina absoluta favoritbloggar just nu. Nu vet dom som känner mig väl att jag nästan aldrig läser bloggar så om man är en av de handfull som jag regelbundet läser så har den sidan något extra. Högsbo Biblioteks blogg upptäckte jag av en slump för några veckor sedan och blev fullkomligen kär i den. Jag menar, den är skriven av nördar, handlar om böcker, film och musik och personerna som skriver den har både humor och smak. What's not to like?!

Friday, May 29, 2009

A Nice Way To Start The Weekend

Thursday, May 28, 2009

Busdriver - Least Favourite Rapper feat. Nocando

Ute efter godis? Gå då in på prefixmag.com och ladda ner en ny låt från Busdrivers kommande platta Jhelli Beam. Gör det nu då!

Här är länkenWednesday, May 27, 2009

Come Clean Gbg Cypher 5/6

Don't miss!

Awol One & Factor - Official

Ny video från Awol One & Factors kommande skiva Owl Hours som släpps den 21 juli.

Tuesday, May 26, 2009

Deeskee - Audiobiograffitti

Vill ha nu! Men vill inte betala för ett iTunes-släpp.


Låtlista:

01. Radiate feat. Prince Po, Key Kool & Matre. Cuts by LD
02. Combustible Compounds feat. Fatlip, P.E.A.C.E., Scarub & Volume 10
03. Indymand feat. LMNO, 2mex & Liferexall
04. West Coast Business feat. Maleko & Z-Man
05. Relative Work feat. Premonition, Nocando, Subtitle & Joe Dub. Cuts by WD4D
06. Wontwenny feat. Radioinactive of & Busdriver
07. Daydreaming feat. Existereo, Xololanxinxo & Rozzi Daime. Background vocals by Talia Mays. Keyboards by Ikey Owens
08. Eye Thingk feat. P.E.A.C.E. & Awol One. Cuts by Tha Goonie
09. Hip Hop Legends feat. Ellay Khule & Murs
10. Look Out! feat. Rakaa Iriscience & K984
11. Metronome Click feat. 2mex, Lord Zen, Liferexall, Brother J & Sach
12. False Hope feat. Barfly, Existereo & Fatlip
13. Life Like (Graffiti On The Wall) feat. Akuma, Dannu, Awol, background vocals by 2mex, Medusa & Bleek
14. Motel Six feat. Qwel, Bishop I, Sleep & Mestizo
15. Mad World feat. Neila, Isaiah & Die Del Amor
16. Space Needle feat. Existereo, Gel Roc, Longevity & 2mex. Cuts by Roach the DJ
17. How Many MCs ‘09 (BONUS TRACK) feat. Joe Dub, Subtitle, Premonition, Doc Lewd, Maleko, Metfly, Existereo, Akuma, Liferexall, Awol One, Tommy V, Neila, EVS, Raj, Spaceranger, Die Del Amor, Thesis Sahib, , Nocando, Topic, Matre, Ceschi & Xololanxinxo

Snowgoons feat. Savage Bros & Lord Lhus


Idag släpper Snowgoons feat. Savage Bros & Lord Lhus sin platta A Fist In The Thought. Jag som har älskat de tidigare skivorna från tyskarna i Snowgoons ser givetvis fram emot att få lyssna igenom den. Tyckte dock att videon till Who Are You? som kom häromdagen mest bara var tråkig och att videon till One Shot var ok men inget mot vad de brukar kunna göra. Hoppas att skivan håller bättre än så.

Monday, May 25, 2009

Bike For Three!

Imorgon ligger den då äntligen på skivdiskarna (om det nu finns några egentliga fysiska skivdiskar numera). Bike For Three!s skiva More Heart Than Brains. Detta samarbete mellan kanadensaren Buck 65 och Joëlle Phuong Minh Lê (Greetings From Tuskan) från Belgien. Här har vi ett fantastiskt exempel på Myspace-möten som resulterar i någonting fantastiskt. De två artisterna möttes där av en slump och började sedan skriva fram och tillbaka till varandra. Rätt snart så började de även att göra musik ihop och nu är då som sagt resultatet här. Det intressanta i sammahanget är att Buck och Joëlle aldrig har träffats. All kontakt har varit via internet och lite över telefon. Men det spelar ju faktiskt ingen roll. Det är en fantastisk platta som de två har producerat och återigen så har hjälten Buck 65 gjort det. Han verkar inte kunna misslyckas! Nu väntar jag bara på att ett annat samarbete via Myspace ska få chansen att höras av massorna. Då talar jag givetvis om Dynamo414 och Avatars skiva Chaos Theory. Skivan är helt färdig och klar så skivbolag där ute, se till att få tummen ur nu och signa grabbarna!

Who Got Da Props? # 1

Nu är det dags för ett litet nytt och sporadiskt inslag här på sidan. Jag tänkte ibland lägga in lite mer personliga inlägg. Visst är alla personliga på sitt sätt då allt har att göra med mig och min smak, men de här inläggen kommer att gå klart djupare och beröra människor i mitt liv som är väldigt viktiga på ett eller annat sätt. Människor som jag älskar helt enkelt. Jag kommer inte skriva några långa utdragna texter om dem utan tänker mest bara låta omvärlden (eller i alla fall de få läsare jag har) veta att det här är personer som har format mig som människa och som fortfarande formar och påverkar mig.

Vem blir då den första som jag tänkte låta komma fram här? Jo, den personen som nog är allra viktigast för mig här i livet och som nog alltid har varit det och alltid kommer att vara det. Jag älskar honom av hela mitt hjärta och jag kunde inte önska mig en bättre bror.
Jag säger helt enkelt bara: Tack Åke Öhrnberg för att du finns och för att du är världens bästa bror, pappa, man och vän jag kan tänka mig. Jag älskar dig! Big up!

Sunday, May 24, 2009

One Of Those Weekends AgainVinnie Paz - The Assassin's Creed

Jag ser helt klart fram emot hela soloskivan från Vinnie Paz, men måste ju erkänna att just nu är jag mest sugen på att få höra hur samarbetet mellan honom och Madlib kommer låta. Kan bli galet bra!

Saturday, May 23, 2009

Apropå Det Här Att Finnas Till


orden ekar mot golvet / de faller / men landar inte av tyngden utan fastnat i spänningen mellan orsak och verkan / tvärs över gården / stormsteg / slutsteg / tysta varliga kliv
(1968)

Någon gång ska jag förverkliga min roadtrip i Västerbotten. Det är en resa som har legat i mitt bakhuvud ända sen 2001. Det är inte jag som har bestämt resvägen. Det är David.

Runt sekelskiftet nån gång så var jag tillsammans med Backroom Matches för att spela på en queerfest på Corona i Umeå. En intressant kväll med lite för mycket alkohol. Under kvällen så såg jag vid flera tillfällen en man som gled runt och drack öl i en tvättäkta amish-outfit. Tänkte inte närmare på det och brydde mig inte heller nämnvärt när han hamnade vid vårat bord. Efter ett stund så var det bara han och jag kvar där och då vi inte kände varann så var det rätt tyst. Helt plötsligt reste han sig upp, tog sin stol och lade den på golvet. Sedan väntade han tills han såg en vakt komma. Då hoppade han sönder stolen och blev självklart utslängd. Efter en stund så träffade jag på en gemensam vän och berättade att han blivit utslängd. Han berättade då att det var David Sandström från f.d. Refused. Om jag ändå hade vetat det tidigare på kvällen. Då hade jag förhoppningsvis tagit modet till mig och pratat med honom. Inte av anledningen till att jag fullkomligen älskade, och nog alltid kommer att älska, Refused gamla skivor. Nej, för att David strax innan den här kvällen hade släppt skivan som fram tills idag fortfarande är den utan tvekan bästa svenska skivan nånsin. Det finns liksom ingen skiva som kommer i närheten.

och marken är någons och huset bebott och tiden har tagit sig tid att bli trodd och flickorna reste sig upp tills de stod för luften var stark där men inte stark nog och flickan med håret har bokstavens tröst och över min rygg bär jag spår av den röst som i skydd av mörkret har flyttat hans grav till en plats uppåt älven jag sänder ett krav.

håll ut och vinka om du kan stå ut med minnet / stanken av hans hand

vinka mot din hjälte nu / förlåt honom de svagheter du anade / latenta då / men sparkandes och skrikandes / i ljuset för bekännelsen / förlösningen / du vrider dig i lättnaden så oerhörd / när stenen från ditt bröst blir till ett rep
(När Hjärtat Svider)

Vad kan man då säga om Om Det Inte Händer Nåt Innan Imorgon Så Kommer Jag? Det är Davids personliga comeback efter åren i Refused, hans upptäckt av Sara Lidman och hans förhållande till familjen. Skivan kan ses som en hyllning/beskrivning av hans morfars liv och död. Jag vill helst inte ens förringa det hela med mina egna ord utan vill låta hans musik tala för sig själv. Det jag kan säga dock är att jag tycker att skivan är den renaste, vackraste och starkaste skivan jag har hört. Någonsin. Det spelar ingen roll vilket humör jag är på när jag lyssnar på den här skivan. Jag förflyttas omedelbart in i en egen värld som bara består av mig, Degernäs, vemod, värme och styrka. Låter kanske fånigt men ibland är sanningen fånig. Jag har försökt skriva den här texten gång på gång men känner att jag aldrig kommer till kärnan av det jag vill få fram, mina ord räcker inte till. Jag tystnar istället och låter David förföra mig ännu en gång.
I texthäftet som medföljer skivan så finns en liten karta med uppmaningen att man ska åka sträckan mellan Bygdsiljum och Norsjö och samtidigt lyssna på skivan på hög volym. En dag David, en dag.

När Hjärtat SviderIfall du vill läsa mer om skivan samt även ladda ner den gratis och lagligt (då den inte längre finns till försäljning) så följ bara den här länken, läs, ladda ner och njut.

Coco Rosie @ Nefertiti

Den 8 juni ska jag ge systrarna i Coco Rosie en ny chans tänkte jag.

Friday, May 22, 2009

The Tallest Man On Earth (again)

Jag nämnde ju för någon vecka sen att jag skulle gå och titta på The Tallest Man on Earth. Jag hade tänkt återkomma med ett utlåtande dagen efter men glömde helt enkelt bort det. Men bättre sent än aldrig. Jag måste erkänna att jag blev helt blown away av Leksandsbördige Kristian Matsson. Hans röst, utstrålning och låtar ger mig fortfarande idag rysningar när jag tänker på det. Har ni inte hört honom innan så tycker jag absolut att ni ska försöka lyssna in er på honom eller ännu hellre se honom live. Han är galet bra! Bjuder här på ett klipp från en spelning tidigare i år där han framför The Gardener.

Coraline

Ikväll blir det Coraline för min del.

Chuck Klosterman - Downtown Owl

Idag kom den som ett paket på posten. Eller, ja, det kom ju en avi i brevinkastet som jag sen var tvungen att gå till mitt lokala ICA för att hämta ut och sen bära hem boken, som låg i ett paket. Men jag antar att ni förstår poängen.

Göteborgs Indiekör

För er som inte vet vad ni ska hitta på imorgon kväll så har jag ett tips från min vän Kristian. Ta er till Kulturhuset Underjorden och kolla in Göteborgs Indiekör som kör föreställningen Kniven där de tolkar The Knife. Kan säkert bli en skön upplevelse som även innefattar dans och videoprojektion.

Thursday, May 21, 2009

Briefcase Rockers

Här kommer ett tips som jag borde ha gett er för länge sedan. Styr eran webläsare till http://www.briefcaserockers.com, ladda ner massor av gratis godis och njut. Kvalité för helgen, det lovar jag! Personliga favoriten bland släppen är Ortho Acustos Only Vultures Are Able To Eat Dead Food.

DJ Krush - Ko-no-Michi

Min torsdagskväll:

Danger Mouse & Sparklehorse

Danger Mouse som för de flesta är känd från Gnars Barkley kommer att ge ut en helt tom cd-skiva. Efter diverse strul med sitt skivbolag så ser det nu ut som om att Dark Night of the Soul som är ett samarbete med gruppen Sparklehorse inte kommer att släppas. Så i en form av protest så kommer Danger Mouse nu ge ut skivan med texten "For Legal Reasons, enclosed CD-R contains no music. Use it as you will" på. Det är i dagsläget inte helt klart ifall skivan bara är uppskjuten eller om den aldrig kommer att komma ut. Skivan har dock cirkulerat på nätet i diverse former och innehåller bland annat samarbeten med Julian Casablancas från The Strokes, Nina Persson från The Cardigans, The Flaming Lips, Frank Black från Pixies samt Iggy Pop. Dessutom är omslaget gjort av David Lynch.
Det vore i mina ögon trist om det blir så att skivan aldrig släpps på riktigt. Jag tycker skivan innehåller många sköna spår och rekommenderar alla att leta upp den på nätet om ni kan.

Bike For Three!

5 dagar kvar....

Wednesday, May 20, 2009

Massa Tjat Om Den Där Cage

Jag inser att den här veckan på beats, breaks & big smiles 2.0 borde döpas till den officiella Cage-veckan men det här kan inte hjälpas... Tänkte bara nämna att fullängdaren Depart From Me har läckt ut på nätet nu ca en och en halv månad för tidigt och finns alltså att få tag i för alla intresserade. Men ni får allt leta upp den själv.

Eyedea & Abilities - This Story


Den här veckan har onekligen varit bra musikaliskt sett. Först kom den fantastiska EP'n från Cage och nu får vi ett livstecken från Eyedea & Abilities. Eyedea som nog alltid kommer vara en av mina absoluta favoritemcees genom tiderna är tillbaka tillsammans med Abilities och bjuder på första spåret från den kommande skivan By The Throat som släpps på Rhymesayers den 21 juli. Ladda ner och njut och passa gärna samtidigt på att läsa min hyllning till Eyedea i ett tidigare inlägg.

Download

Tuesday, May 19, 2009

R.I.P. Lennart PerssonEn av Sveriges absolut främsta musikskribenter någonsin har nu tragiskt gått bort. Läs mer här. Dina texter och ditt kunnande kommer saknas djupt.

Cage Download

Så här är den då. Gå hit för att ladda ner I Never Knew You.

La Coka Nostra

Monday, May 18, 2009

The SimpsonsSå var då den tjugonde säsongen av The Simpsons över. Jag vet faktiskt inte om jag tycker det är sorgligt, om det är skönt eller om jag helt enkelt inte orkar bry mig lika mycket längre. The Simpsons har varit en stor favorit i så många år nu så det känns lite som en god vän som man alltid har vid sin sida men som man kanske inte reflekterar alltför mycket över längre. Varför är den här personen en god vän? Man är ibland nöjd så länge som det känns tryggt, och så är det nog med de gula invånarna i Springfield också. Men en sak måste ju erkännas. Kvalitén har ju helt klart gått ner de senaste säsongerna och jag tror aldrig att serien kommer komma i närheten av sin forna glans. Men som sagt, det finns ändå någonting tryggt och pålitligt med The Simpsons så i höst är jag nog återigen peppad för säsong 21.

Dub Echoes

Är det för lite dub på beats, breaks & big smiles 2.0? Ja, med tanke på att jag nog helt har lyckats missa att nämna det så långt så är det onekligen för lite. Man kan faktiskt aldrig få för mycket dub i sin tillvaro. Lite dub om dagen är bra för magen. Så gör som mig och kolla upp denna grymma DVD från magiska Soul Jazz Records.

Cage - I Never Knew You (video)

Så är den då här. Videon till Cage låt I Never Knew You regisserad av Shia Labouf. Inte nog med det! Inom det närmaste dygnet ska EP'n med samma namn finnas tillgänglig för gratis nedladdning! Återkommer när den har dykt upp. Allt detta är givetvis bara en försmak på vad som enligt mig är en av årets största musikaliska händelser. Nämligen när fullängdaren Depart From Me släpps den 7 juli.

Seth MacFarlane’s Cavalcade of Cartoon Comedy

Humor är ordet!

Sunday, May 17, 2009

Julia Dales - Beatbox

17-åriga Julia Dales från Kanada. Vinnare av första Beatbox Battle Online World Championship. Det här var hennes bidrag. Wicked!

Middlesex

Igår kväll på Hiphop IllegalUnderjorden såg jag svenskspråkig hiphop dö. Eller kanske inte dö, men i alla fall se hoppet om dess välmående försvinna upp i rök. Anledningen? Middlesex. Pinsamt var ordet.

Saturday, May 16, 2009

Sandpeople - Hate Aside

Nytt godis från grabbarna i Sandpeople. Tagen från deras kommande EP Long Story, Short....

Sandpeople - Hate AsideDownload

136 Dagar Kvar

Friday, May 15, 2009

Eminem

På måndag, den 18 maj, släpps en skiva som säkert är efterlängtad av många. Vi pratar om Eminems platta Relapse. Jag har lyssnat igenom den ett par gånger och har kommit fram till att om ni vill höra något utlåtande så får ni hitta det någon annanstans. Jag orkar faktiskt inte skriva om den. Däremot kan jag säga att jag är desto mer sugen på att läsa den här.

JHawk - Jerkin' With JHawk


Hur många känner till namnet JHawk eller Jeremy Hawkins som hans riktiga namn är? Inte många antar jag. Jag upptäckte honom själv precis. Det är en 17-årig producent från Los Angeles. Enligt egen utsago så har han gjort över 1000 beats de senaste 6 åren. Det innebär att han började när han var 11. Han har gett ut en underbar gratis mixtape vid namn Jerkin' With JHawk där han har gjort produktioner åt bland andra Go Go Power Rangers och Pink Dollaz. Alla medverkande är del av en rörelse som kallas Jerkin' som har sitt ursprung i södra Kalifornien. För mer om Jerkin' kolla här.

Ladda ner mixtapet härGo Go Power Rangers - Tippin On My Dick

Ill Bill - War Is My Destiny

Apropå tidigare nämnda Non Phixion så har Ill Bill nu kommit med den senaste videon från skivan The Hour of Reprisal. Gästar på War is My Destiny gör Max Cavalera från Soulfly och Immortal Technique. Både Ill Bill och Immortal Technique har vi som bor i Göteborg dessutom möjlighet att se live i sommar. Den 25 juni gästar Immortal Technique Musikens Hus och den 6 juli kommer La Coka Nostra där Ill Bill ingår till samma lokal. Mer om detta när det närmar sig.


The Return Of Goretex

Efter Non Phixions splittring så blev det väldigt tyst om Goretex. Eller inte helt tyst iofs. Antalet emcees som snackade skit om honom fanns det gott om men han själv var helt tyst. Fram tills nu. Under namnet Supercoven kan man nu hitta ett antal nya låtar med honom på Myspace. Och det är en Goretex i gammal god form som är tillbaka. Glid in här och lyssna.

Thursday, May 14, 2009

R.I.P. PTNC Shop

Så gick den underbara affären i graven. Tack för den här tiden Jake!

Wednesday, May 13, 2009

The Tallest Man On Earth @ Storan

Vad gör man en vanlig onsdag i maj när humöret inte är det bästa, man har en tung period på jobbet och man vill bara koppla bort tankarna för en stund? Självklart går man på spelning. En bra konsert är alltid ett grymt sätt att slappna av lite och bara försöka njuta av livet. Idag blir det The Tallest Man On EarthStoran som gäller. Kan bli riktigt nice hoppas jag. Som förband spelar Henrik Lindén som annars spelar bas i Whyte Seeds och Mattias Hellberg & The White Moose samt bandet Fox Machine.

Endtroducing...?


Under de senaste månaderna så har 8 personer välsignat beats, breaks & big smiles 2.0 med gästinlägg. Jag tar här tillfället att tacka Elvira, Åke, MASN, Hannes, Kristian, Eric, Sebbe och Affe för bidragen. Tack vänner! Vad händer då nu? Jo, jag har ett par inlägg på gång som kommer dyka upp lite längre fram i tiden om allt går som det ska. Kan till och med nästan utlova ett litet internationellt bidrag från fantastiska Self Advocate.
Men nu passar jag på att skicka ut en liten efterlysning efter fler inlägg. Alla som är sugna på att bidra i någon form till sidan får supergärna göra det. Ni skulle bara göra mig glad i så fall. Känner ni ett sug efter att bidra så lämna antingen en kommentar på detta inlägg eller maila till michael@mrhauer.com.
Tack på förhand!

Tuesday, May 12, 2009

Air Jordan I Retro Low Phat (Limited Release)

R.I.P. Visionaries

Nu är det officiellt. Ett av de, i min värld, mest betydelsefulla kollektiven har splittrats. Visionaries (2mex, LMNO, Rhettmatic, Zen, Dannu & Keykool) har nu valt att gå skilda vägar för att helt inrikta sig på egna projekt. Det är ett uppbrott som har legat i luften under en tid nu så helt förvånande är det ju inte. Tråkigt, men jag är säker på att medlemmarna även i fortsättningen fortsätter släppa bra sologrejor, precis som det har gjort hela tiden. Tack för den här tiden.

Monday, May 11, 2009

Serengeti & Polyphonic # 3

Jag har tidigare skrivit om Serengeti & Polyphonic och deras kommande skiva Terradactyl. I väntan på den kan ni ladda ner och njut av deras 2 Times 2 (Alias remix).

Download

L-R-G Sample Sale @ Shelta 16 maj


Den här gången får jag personligen stå över då min plånbok säger nej men lite gratisreklam är det allt värt. Nedanstående text taget från http://runforshelta.blogspot.com/

"Så var det dags igen! Shelta är agent för L-R-G i Sverige och vi får in i stort sett alla L-R-G-plagg som finns, och då även exklusiva plagg som aldrig sätts i produktion, aldrig säljs i butik, eller aldrig når Europa. Lördagen den 16 maj bjuder vi in dig till vårt showroom i Shelta´s källare (a.k.a. The Shelta Dungeon) där vi kommer sälja massor av L-R-G produkter med upp till 80% rabatt. Vi snackar alla sorts plagg som jeans, hoodies, tees, kepsar, hattar, jackor, shorts, linnen, skjortor, badbrallor, cardigans, linnen mm. Vad som också tål att sägas är att denna gång säljer vi ut 3 stycken kollektioner, tidigare gånger har det bara varit 1 kollektion, så vi snackar sjukt mycket kläder. Ni som besökt vår L-R-G Sample Sale tidigare vet att vi inte skojar varken när det gäller utbud och priser, och att det här kommer bli bonkers. Cash is king. Insläppet börjar prick 11.00 (en timme innan butiken öppnar...) så var där i tid, då det bara finns ett ex av varje plagg. Välkommen!"

Ceschi - Live

Favoriten Ceschi från bland andra Anonymous Inc och Toca bjuder här på en fantastisk akustisk version av Black & White & Red All Over. Det finns bara ett ord för den: Awesome!!!


Sunday, May 10, 2009

Week 19Vecka 19 i Länsmansgården:

Star Trek (film)
Vad kan jag säga? En Star Trek film är alltid en Star Trek film.
The Grouch & Eligh - Say G&E (cd)
Senaste plattan från grabbarna går fortfarande varm i min iPod.
Andrew Thompson (artist)
I veckan kom paketet från England innehållandes 2 cd och en tshirt. Min kärlek består.
Terry Pratchett (författare)
Har blivit en del Discworld för mig på sistone. And I love it!
Dr Pepper (livsnödvändighet)
Behövs det ens någon kommentar?

Fanboys

Fanboys = lagom söndagsunderhållning.

Superstar Quamallah - California Dreamin'

Ända sen Superstar Quamallahs släpp på ABB Records i slutet av 90-talet så har jag hållit ögonen på honom. Han är kanske inte den emceen som släppt mest skivor direkt, men däremot så när han väl gör något så hållet det hög kvalité enligt mig. Från senaste skiva Invisible Man kommer här videon California Dreamin'.

ChuckSåg precis färdigt sista avsnittet av andra säsongen av den underbara serien Chuck. Och tyvärr så ser det just nu ut som om det kommer bli det sista överhuvudtaget. Det vore sjukt trist tycker jag så jag håller mina tummar för en fortsättning!

The Understudies


The%20UnderstudiesQuantcast

Saturday, May 09, 2009

Breez Evahflowin - OverBreez Evahflowin från Stronghold kollektivet där bland andra Immortal Technique, Poison Pen, Swave Sevah och C-Rayz Walz ingår släpper i sommar skivan Breez Deez Treez. Men redan nu får vi ett smakprov i form av låten Over där han bland andra gästas av just Swave Sevah.

Download