Monday, February 23, 2009

Gangsta Bitch

Jag visste ju att Sage Francis hade en förkärlek för Natalie Portman, men jag var aldrig riktigt säker på om det bara var en rent fysisk grej. Men nu vet jag!

Wednesday, February 18, 2009

Casio


Länge nu har jag faktiskt velat pryda min handled med en sån här gammal godbit och tack vara superba Shelta så gör jag det oxå snart.

Thursday, February 12, 2009

Don't Touch That Dial


Imorgon klockan 19.00 tycker jag att ni ska ratta in 103.1 på er radio eller gå in på www.k103.se och lyssna på webradion. Varför? Jo, för då ska undertecknad bjuda på en timme med Jedi Mind Tricks. Dom, tillsammans med Outerspace, spelar nämligen på måndag på Musikens Hus i Göteborg och det måste man ju fira med lite grym musik. Ni som bor i Göteborg men inte har biljett till spelningen tycker jag synd om. Det är nämligen utsålt redan. Men passa då istället på att starta helgen i sällskap med Vinnie Paz, Stoupe the Enemy of Mankind och Jus Allah.

Wednesday, February 11, 2009

Check The RhymeJa du Lellegull. Det här kommer bli riktigt nice..!

Tuesday, February 10, 2009

Proud Uncle!

Tänkte först skriva ett inlägg för att hypa upp morgondagens spelning på Musikens Hus. Men det har faktiskt dykt upp nåt mycket roligare att skriva om!
15:48 den 8 februari blev jag nämligen farbror till en liten flicka som heter Kristin, eller Liao Rui Yuan som hennes kinesiska namn är. 51 cm lång o vägandes 3500 gram så är hon nu välkomnad in i världen. Grattis Tony och Lily!

Saturday, February 07, 2009

At Last!!!

Äntligen är min hjälte Charlie Kaufman (mannen bakom Being John Malkovich, Adaptation, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Confessions of a Dangerous Mind och Human Nature) tillbaka. Och med Philip Seymour Hoffman i huvudrollen så lovar jag att Synecdoche, New York inte kommer göra mig besviken. SF nästa!

More Flicks

Filmer som jag har tagit mig igenom den senaste tiden. Bästa av dom var nog Slumdog Millionaire och sämst Gomorra.