Thursday, March 05, 2009

Going Back To Hali

Japp. Jag erkänner. Jag har postat den här videon tidigare. På en annan blog. Men guess what? Jag bryr mig inte! Bra musik är bra musik är bra musik är.... Ja, ni förstår nog fortsättningen. Så istället för att lyssna på mitt babblande så kan ni istället kolla in underbara Going Back to Hali med Josh Martinez, Skratch Bastid & Classified.

3 comments:

Elvira said...

Bra fan! Men jag fattade aldrig den där kopplingen till nån annan låt som du gjorde i den andra bloggen. Men då skrev du att man skulle göra hemläxan. Dumförklarad som man kände sig så tänkte jag: Skiter väl jag i!

Skiter väl jag i!

Meneeeee, bra skit hursom.

VF said...

Helt rätt och bra låt! Vi kanske får länka om till Beats, Breaks & Big Smiles istället.

michael said...

det vore en ära Per!