Friday, August 29, 2008

Toyz!


Wednesday, August 27, 2008

Catch And ReleaseAnledningen till att jag inte har skrivit på ett tag nu är helt och hållet Kevin Smiths fel. Skyll inte på mig, skyll på den knubbiga mannen med skägg!

Dock kan jag tipsa om 3 grejor just nu. Det första är att Come Clean Radio är tillbaka igen efter sommaruppehållet och nu med 2 timmar varje fredag. Efterlängtat är ordet. Samtidigt som det sänds nu på fredag så är det en grym tillställning på Andra Långgatan när klädmärket Alphanumeric har releasefest för sin höstkollektion. De luktar kvalité mina vänner.

Sen kan ni avsluta helgen med ett besök till Scratch på Pustervik på lördagen då Roxanne Shanté, Bahamadia, Yarah Bravo, Mauikai & DJ Shortee kommer bjuda på en grym kväll!

Friday, August 15, 2008

Den Ljusnande FRAmtid


Jag erkänner att det var länge sen jag tycker att Looptroop Rockers (fan va jag ogillar deras fåniga namnbyte för övrigt) gjorde något som jag tyckte var intressant. Men nu har skäggmeister Promoe släppt en låt som både svänger och är väldigt aktuell och väsentlig. Titeln Den Ljusnande FRAmtid säger väl det mesta faktiskt.
Låten finns för nedladdning på deras hemsida och jag bjuder här på den länken: DOWNLOAD.
Sen finns även texten här: TEXT

Ladda ner, njut och tänk till.

Saturday, August 09, 2008

We B Girlz

Don't miss it y'all!!!

Friday, August 08, 2008

An Apology To My Brother

Får inleda med att be min äldsta bror Åke om ursäkt. Jag vet att jag hade lovat dig ett inlägg om Resident Evil efter vårat maraton häromdagen. Men den får nog vänta lite. Såg nämligen precis sett en film som jag bara måste tipsa om och jag tror även att du broder skulle uppskatta den. Och nej, det är inte The Dark Knight. Lysande som den är, och helst då magnifike Heath Ledger, som behöver den knappast nämnas här för att folk ska hitta den på biograferna. Nej, allt jag vill säga är följande: zombies, Robert Englund, Jenna Jameson och strippor. Tillsammans bildar det filmen Zombie Strippers!. En sann B-film som är såå usel att jag kom på mig själv att sitta att fnissa av njutning rakt igenom. Tänk From Dusk Till Dawn men utan talang. Där har ni denna underbara rulle. Se den!