Wednesday, July 30, 2008

Quantum Gravity Is Phat

Stephen Hawking goes hip-hop... Säkert en av de märkligaste plattorna jag har hört på ett tag. Roligt, men inte nödvändigtvis braEtt smakprov dock:

Monday, July 28, 2008

Listen To The Future


En skön sommarkväll på en altan i Säter. Ett glas rött vin bredvid laptopen och magen fylld av god mat. Det här är livet för Mr Hauer. Inte hade jag väl kunnat tro detta för över 15 år sedan när man gick på disco i Säterdalen med MaaSen och hade allt för många dåliga folkölsfyllor samt skakade rumpan till Monie Love. Men de senaste åren har jag verkligen insett att Säter är mitt vattenhål i öknen, mitt lilla retreat, mitt Shangri-La. Det är hit jag åker när jag vill komma bort från stressen, vardagen, livet och tankarna. Här, i sällskap av min äldsta bror med familj, så kan jag verkligen slappna av och bara vara. Jag vet att jag har varit inne på det här tidigare, och jag vet att många tycker att jag är konstig, men nu känner jag med ganska stor säkerhet att här har jag min framtid. Det är här jag kan andas ut och finna min egna ro och stabilitet i tillvaron. Visst kommer man alltid att sakna saker här, t.ex. bra spelningar och konceptet klädaffärer där man faktiskt kan hitta något att köpa but hey, Internet finns ju faktiskt av en anledning.
Sen ligger staden trots allt inte helt isolerat, utan det går ju faktiskt att ganska smidigt ta sig till både Stockholm och Göteborg.
Så när packar jag då mina grejor och flyttar hit? Tja, det vet jag faktiskt inte i dagens läge. Det enda jag vet är att det är hit jag ska. Imorgon, om en månad eller om 5 år. En dag kommer flyttkortet med postadress Säter.

Sunday, July 27, 2008

Song Of The Hour

Tuesday, July 22, 2008

The Story Entangles

Vad som har gått varmt i hörlurarna på sistone:
Thursday, July 10, 2008

Mr Hauer Har Alltid Rätt


Ärligt talat, det finns faktiskt inga ursäkter för er att gömma er bakom. Efter att ha läst denna fantastiska blogg så tycker jag att ni ska gå in på Kulturbutiken.com och för endast 80 kronor beställa Röds debutfullängdare Den Vanligaste Mannen I Världen. Som sagt det finns inga ursäkter för att missa Cornelis Wreeswijks och Wille Crafoords naturliga arvinge. Stora ord kanske. Må så vara. Jag har dock alltid rätt.

Måste dock avsluta med lite tråkiga nyheter. Mina vänner i Bullit har nu beslutat sig för att lägga ner. Jag kommer sakna er, men jag vet också att det kommer dyka upp underbara saker i framtiden! Kärlek Stefan & Josef!

Men nog om allt detta. Köp skivan nu då!

Tuesday, July 01, 2008

Skellefteå Gets No Love

*smyger in och hoppas att ingen märker den sena ankomsten...*

Galet länge sen sist men vad kan man säga? Jag är lat helt enkelt. Kommer inte riktigt ihåg exakt vad som har hänt sen sist så jag dyker väl rakt in i nuet och säger att nu representerar jag Hising Island, 418 baby!!! Har bott där i ca en vecka nu så inte riktigt kommit in i det ordentligt. Men känner jag mig själv så kommer det nog bli mycket häng i Kaverös även i fortsättningen.
Annars är det mest Snowgoons, jobb, L-R-G, internetabstinens och sommar som gäller här. Som ni märker så har jag inte så mycket att skriva idag, men jag ska försöka återkomma med något lite mer vettigt. Tills dess så ser jag fram emot Come Clean Radios 4-timmars sändning på fredag. Kommer kunna bli grymt nice. Kall öl, bra musik och underbara människor. Tills nästa gång. Fridens!