Saturday, April 26, 2008

Not An Emcee, Just Another Boring Hypeman

Vad var din funktion igår egentligen Shaquan "Skillz" Lewis?

Friday, April 25, 2008

Fresh From The Barber Shop

Som jag nämnde i förra inlägget så var Busdriver ruggigt bra. Ville mest bara påminna om det. Ikväll blir det en vända till Världskulturmuseet för att kolla in Skillz och gamle legenden DJ Jazzy Jeff. Kan bli coolt men kan också bli riktigt, riktigt dåligt... Ryktena säger för övrigt att de båda kommer att medverka i Come Clean-studion innan, så har jag tur så får man möta grabbarna. Återkommer med rapport.
Vad har annars hänt sedan sist? Inte så jättemycket. Såg en fantastisk film i helgen dock. Lars and the Real Girl. Har ni inte sett den så kan jag inte rekommendera den nog mycket! Helt underbar!


En annan "stor" händelse sedan sist är att mitt skägg har försvunnit. Ville mest testa hur det skulle kännas, men är ännu inte helt övertygad. Jag får se om jag låter det växa tillbaka igen. Hittade för övrigt nog den sista bilden på mig med skägg på Djungeltrumman.se. Känns alltid märkligt när folk fångar en på bild utan ens vetskap.Är det för övrigt någon som är sugen på en liten roadtrip till antingen Stockholm, Lund eller Oslo för att i mitten av maj kolla in why? så hör gärna av er! Vore grymt att äntligen få kolla in dom live.

På tal om DJ Jazzy Jeff så avslutar jag med videon och låten som säger sommar på riktigt för mig. Cheesy måhända, men svängigt.

Saturday, April 19, 2008

Today I Didn't Even Have To Use My A.K. I Got To Say It Was A Good Day


Ibland har man bara sådana där dagar då det mesta faller på plats och livet känns rätt. Igår var en sådan dag. En skön promenad i solen med allas våran lilla Kärlek i koppel. En fika/lunch med bästa Agnes på Café Publik. Häng i studion med Come Clean-gänget + Afasi & Filthy. Och sist men inte minst, en magisk spelning med BusdriverPustervik. Shit! Det var verkligen galet bra. Tråkigt för er om ni inte var en av de ca 50 personerna som orkade ta er dit. Bästa spelningen sedan Duplex knäckte på samma scen för bra precis 3 år sedan. En bra dag helt enkelt!

Thursday, April 10, 2008

Busdriver + Röd = En Röd Bussförare2008 har minst sagt börjat starkt på livefronten här i Göteborg. I januari avnjöt jag Henry RollinsLorensbergsteatern, för ett antal veckor sedan kollade jag in Buck 65Pustervik och nästa fredag, 18 april, är det dags för ytterligare en höjdare. Då är det Regan J Farquhar, eller Busdriver som han är mera känd som, som poppar upp på tidigare nämnda Pustervik. Missa inte!!

Ett annat sak som jag tycker att ni borde kolla upp är Röd (tidigare känd som Agent Röd från Frotté) som nu har släppt en EP under namnet Tid Att Tänka. Klart väl att lägga en femtiolapp på i väntan på fullängdaren Vanligaste Mannen i Världen.

Friday, April 04, 2008

Tillbaka Igen, Åter I Mitten, C Var Namnet, Doktorn Är Titeln


Så är man då tillbaka igen efter diverse problem med datorn. Om den har blivit så mycket bättre återstår bara att se... Tack till Björn iaf som har låtat oss låna hans laptop under tiden. Annars hade vi nog inte överlevt.
Så vad har då hänt sedan sist? Det har hänt en del. Har varit hemma i Dalarna några dagar (alltid lika skönt att komma dit), jag har varit och tittat på både Gunnar Källström och Fridens Liljor i Alingsås med min vän David samt avnjutit Buck 65Pustervik med killarna från Come Clean Radio. Båda spelningarna var grymma! Jag har givetvis också jobbat en hel del, lyssnat på en hel del musik (men nästan uteslutande i min mp3-spelare så det har inte blivit så mycket nytt), kommit ifatt på tv-fronten med jPod och The Simpsons samt idag även sett Rambo. Våldsam var ordet!
För er som läst att jag hade skrivit ett par artiklar för Mode Magasinet så ser det nu ut som om den tiden är över. Ägaren är enligt utsago bankrutt... Har även under dessa veckor både hunnit göra mitt första besök till en frisör på många år och hunnit raka av allt igen. Snart ryker nog även skägget faktiskt!
Ja, det var bara lite kort om vad som har hänt. Återkommer snart igen med lite mer strukturerat svammel. Big up till Lelle i Bagdad btw!