Thursday, November 29, 2007

It's Been A While


Det var ett antal veckor sedan jag skrev sist men det betyder inte att jag har legat på latsidan. Har först och främst haft fullt upp med att söka nytt arbete. Orkade inte med ett finskt litet mumintroll i längden. Har nu dock påbörjat ett nytt arbete och det känns lovande så långt. Känns skönt att det verkar lösa sig på den fronten.
Och bara för att jag har varit hemma en hel del innebär inte att jag har legat och sovit halva dagarna. Inte för att jag inte skulle ha velat men ombyggnationen från helvetet har drabbat vårat hus och dessa käcka byggnadsarbetare älskar ju att borra i betongen klockan 7 varje morgon....

Men jag ska inte beklaga mig. Senaste veckan har jag haft möjlighet att hänga med världens mysigaste katt. Capability Slightly Orange aka Kärlek aka Keso aka C.S.O. aka Kitty Smalls. Ja, kärt barn har många namn. Men för att komma till punkt så har jag och Emma skaffat oss en katt. Katter rockar!

I övrigt har jag intervjuat beatmakaren Dynamo414 till det kommande numret av gratistidningen Monthly (beräknas dyka upp runt lucia), lyssnat galet mycket på kanadensisk hip-hop, recenserat lite musik och en bok för tidskriften plural samt att jag nu på lördag, 1 dec, står för dagens recension på Dagensbok.com. Kolla gärna in och tyck till.
Nu blir det förlovningsmiddag för hela slanten!
Kramar

Thursday, November 08, 2007

The Gorilla Is For Sandracing

Bäst på tv just nu:


Chuck
The Tudors
Studio 60 on the Sunset Strip30 Rock