Wednesday, August 22, 2007

Organisation Mondiale Pour Education Prescolaire

Jag vet att jag är lat numera, och jag vet även att jag tjatar om att jag är lat. Men det får ni ta om ni läser den här sidan. Mr Hauer kan stundtals vara en riktigt gnällig rackare. Men det kanske är en del av min charm, vad vet jag?
Men men, nog om det nu. Så vad har hänt sen sist? Nja, inte så jättemycket kanske, även om det känns som det om man ser till min känsla av stress senaste veckorna. Har skrivit en hel del grejor för IQ Student, bland annat en krönika från Way Out West som går att läsa här. Sedan har jag även hunnit med att se vad jag tror är årets bästa film så långt, nämligen This is England. Så grymt bra! Det enda jag kan säga är, se den eller förbli korkad! Låter kanske hårt men är sant. Annars så har mycket av tiden ägnats åt att jobba och planera inför nästa veckas semester till Marseille. På måndag bär det av. Ser verkligen fram emot det! Lämna Svea Rike en stund och bara njuta av livet. Det var nog allt för denna gången. Eller förresten, undvik gärna att se Evan Almighty. Rent slöseri med tid.

Sunday, August 12, 2007

Beachball

Bäst just i denna stund i Kaverös:

 • Boredoms (spelning)
  Utan tvekan bästa spelningen på hela Way Out West!
 • Flight of the Conchords - Frodo (mp3)
  Jaja, jag är lite tjatig ibland...
 • Spoon - Ga Ga Ga Ga Ga (cd)
  Precis så där lagom för mig just nu känner jag
 • Qwel & Silence - Nerdy (cd)
  Jag har saknat Qwel märkte jag när jag lyssnade på skivan
 • Emma (comeback)
  Tillbaka efter en vecka i Trollhättan!
 • Tony Robinson (programledare)
  Anledningen till att jag älskar tv-program om arkeologi

 • Thursday, August 09, 2007

  Sometimes When I Freestyle I Lose Confidence

  Kan verkligen inte får nog av Flight of the Conchords och bjuder här på 2 guldkorn

  Sunday, August 05, 2007

  Heads Up For Nöt-Crème

  Från att jag har tyckt att det har kommit väldigt lite bra musik de senaste månaderna så har det nu fullkomligen poppat upp bra plattor var jag än vänder mig. Jag nämnde i senaste inlägget om bl.a. sole & the Skyrider Band och Buck 65 och deras nya grejor. Nu i dagarna så har mina öron även haft lyckan att få njuta av Sixtoos kommande cd Jackals and Vipers in Envy of Man, Atmospheres senaste skiva i serien Sad Clown Bad Dub som nu är framme i nummer 9 i ordningen och slutligen Commons nya Finding Forever. Alla 3 är absolut värda att kolla upp, men om jag måste sätta någon framför de andra så måste jag nog lyfta fram Atmosphere. Lite förvånande faktiskt då jag inte alls var särskilt förtjust i deras senaste skiva You Can't Imagine How Much Fun We're Having. Här bjuder Slug och Ant dock på 5 sköna sommarsvängiga låtar som får en att må bra. Och vad mer kan man egentligen begära nu när solen äntligen har varit trevlig nog att dyka upp lite för att ge lite värme åt ens blekfeta lilla kropp?
  Fick för övrigt idag klart med att intervjua brittiske Blak Twang under Way out West. Kan bli intressant att se vad det blir av det. Ni kommer säkerligen läsa mer om den festivalen här efter hand.